0 item
SHOPPING CART

Your shopping cart is empty

Continue Shopping
SUBTOTAL: kr0

Kverneland Bil

Kverneland Bil er ledende nasjonal aktør innen salg av Ford, Volvo og Mazda.

Vår virksomhet ble etablert i 1919, og vi har drevet uavbrutt siden den gang. Selskapet er i dag en ledende nasjonal aktør innen salg av Ford, Volvo og Mazda. Vi har også et stort og rikholdig utvalg av brukte biler, og en lang rekke merke-verksteder med dyktige teknikere.

Våre forhandlere og verksteder finner du i Bergen, Stavanger/Sandnes, Haugesund, Oslo og på Bryne. Vår konsern-administrasjon, økonomi- avdeling og øvrige fellesfunksjoner ligger på Forus (Stavanger/Sandnes).

Vi leverer et komplett spekter av biltjenester, som strekker seg fra nybil- og bruktbilsalg til mekanisk verksted, delesalg, dekkhotell, bilskadeavdelinger og miljøgodkjente lakkeringsverksteder. Vi tilbyr også finansiering, forsikring og komplett biladministrasjon.

Kunden skal være i sentrum hos oss. Med vår lange historie i ryggen og mange gode, lange kundeforhold, skal vi alltid bygge videre på det beste hos oss. Vi lytter til våre kunder, og vil alltid tilstrebe å være markedets ledende aktør, som setter stadig høyere standarder for kvalitet, service og kundeoppfølging.