0 item
SHOPPING CART

Your shopping cart is empty

Continue Shopping
SUBTOTAL: kr0

Renaa Restauranter

Renaa Restauranter har tre spisesteder og en vinbar: RE-NAA, Matbaren, Xpress og LouLou.

RE-NAA har en stjerne i Guide Michelin, den første restauranten utenfor Oslo som fikk dette. Her tilbyr Sven Erik Renaa sin versjon av sesongbasert fine dining. RE-NAA holder til i Eilert Smith Hotel, et av Norges ledende boutique-hotell.

Matbaren er en bistro med god stemning, solid håndverk, ekte råvarer og vennlig, effektiv service, både til lunsj og middag. Matbaren holder til i Breitorget mellom Stavanger Kulturhus og ‘Fargegata’.

Xpress er en livlig og trivelig kafè og pizzarestaurant inne i Kulturhuset på Sølvberget. Xpress har eget bakeri og iskremproduksjon, og tilbyr ferske, håndlagede italienske pizzaer fra sin egen surdeig.

LouLou er en sjarmerende vinbar med gode viner per glass, kreative cocktails og tilgang til Matbarens lange vinliste.


Sven Erik Renaa er en prisbelønt norsk toppkokk, født i Trøndelag – dog med italiensk far. Sven Erik har vært kjøkkensjef på Brasserie Hansken og Oro. Han har lang erfaring fra Gastronomisk Institutt og det norske kokkelandslaget.


Renaa Restauranter har en stjerne i Guide Michelin, og var den første restauranten utenfor Oslo som fikk dette.